Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Gold Skiny

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Szugones z naszego forum przedstawił mi kilka ciekawych informacji i prosił, abym wam przekazał i dowiedział się waszego zdania na ten temat.

Otóż w plikach gry znalazły się nowe gold skiny dla co poniektórych postaci ( takie jak ta Zeusa)

Oto skiny, piszcie jak Wam się podobają.

1369525899-U179764.png

1369525623-U179764.png

1369525721-U179764.png

1369525781-U179764.png

Oczywiście nie wszystkie skiny zostaną dodane. W przypadku Zeusa wybór został już dokonany.

Który z powyższych wybralibyście ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Na zdjęciu wygląda gorzej niż w grze więc nie ma co na to patrzeć... Nie są one jakieś exstra ale nie są też takie złe :) To jest tylko po to by ktoś wiedział że umiesz grać tą postacią itp. itd. :)

l9WHU.png

Opublikowano

Fajny mistrz painta, te skiny psują grę, nawet standardowe są lepsze..

Bacchus lepszy ma kolor... tak samo jak apollo więc....

Opublikowano

Normalnie kopara opada, Anhur na chwile obecną wygląda najlepiej. : o
Nie ma może jeszcze takiego skina do Neith?

Opublikowano

Normalnie kopara opada, Anhur na chwile obecną wygląda najlepiej. : o

Nie ma może jeszcze takiego skina do Neith?

narazie jeszcze nigdzie nie umieszczano fotek nowych skinow neith ale możliwe że niedługo każda postać będzie miała swój gold skin :)

Opublikowano

Dla mnie byłby sens, jak automatycznie taki skin byłby odblokowany po wbiciu master lvl. Choć mnie osobiście się nie podobają skiny w ogóle. Tandeta i wiocha.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Golden skiny pewnie sa jedynie wprowadzeniem do nastepnych nagrow za wbice mastery lvl.... szczerze sama mam nadzieje ze bede jakies skiny na favor ktore bylyby dostepne po osiagnieciu capa mastery lvl oraz bylby tak dobrze zrobione jak anubis szkiele a nie jedynie recolor chociaz dla np hel oraz fenrira gold skin wygladalby bardzo ladnie.... dziwne jest to ze kosztuje on az 15 k favoru ale co tam lepsze to niz pierwszy skin zeusa ktory jest okropny... coz sie dziwic jeden z puerwszych skinow....

alishia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...